Over Bregmans

Kees Bregman met paardWij zijn een jong, fris en enthousiaste zadelleverancier en staan voor een hoge service en kwaliteit voor ruiter, paard en pony. Wij zijn gespecialiseerd in het pas maken van zadels en richten ons onder andere op de wedstrijdmarkt en de serieuze recreant. Onze specialisme is aanmeten van maatwerkzadels waardoor we een perfecte pasvorm voor ruiter, paard en/of pony kunnen realiseren.

Kees Bregman is inmiddels 15 jaar zadelpasser en voert dagelijks zijn passie uit door ruiters te helpen met hun zadelproblemen. Kees is dagelijks onderweg en voert op locatie bij de klant de werkzaamheden uit. Deze werkzaamheden bestaan uit advisering, het aanpassen van zadels en het aanmeten van nieuwe zadels.

Kees wordt hierbij ondersteund door zijn partner Stephan Bult. Stephan is verantwoordelijk voor alle zaken die achter de schermen geregeld moet worden zoals administratie, facturatie, inkoop, social media en de organisatie.

Wij volgen jaarlijks trainingen bij onze zadelmerken en hun sponsorruiters om van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Dit brengen wij dagelijks in de praktijk door in onze regio contact te houden met fysio’s, osteopaten, instructies, hoefsmeden en dierenartsen om op deze manier de klant optimaal te kunnen bedienen.

Bregmans Zadelservice richt zich voornamelijk op de serieuze en realistische ruiter die oog heeft voor kwaliteit en service. Deze kwaliteit en service willen wij graag bieden en daarbij de klant helpen met hun ‘zadelproblemen’.

Wij zijn werkzaam in de regio Randstad. Dit omvat de regio Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht en hun omgeving. In onze regio zijn we jaarlijks aanwezig als standhouder op evenementen, zoals het CHIO Rotterdam en Jumping Amsterdam.

Bregmans Zadelservice CHIO standhouders